• 广州推出4006套公租房 记者实探6大盘 2019-04-21
  • 中国共产党的故事:山西省委的实践——风清气正奋发有为 2019-04-21
  • 西安司法考试将试点机考 2019-04-19
  • 山西河津:骑行爱好者响应首个世界自行车日 2019-04-19
  • [鄙视]把祖宗十八代都抹除了的不孝子孙才是吃狗粮长大滴! 2019-04-10
  • 《芭莎艺术》与赵半狄的“制造超级艺术聚会” 2019-04-10
  • 地方“武教头”走进军营辅导授课 2019-04-09
  • 图解:过去五年习近平在两会上的连珠妙“喻” 2019-04-09
  • 电商扶贫,山“疙瘩”成“金蛋蛋” 2019-04-08
  • 盘点世界杯场外花絮:球迷们就差坐火箭去看世界杯了! 2019-04-01
  • 贩毒者将海洛因包装成糖果快递到重庆,警方根据线报抓获2人 2019-04-01
  • 清华美院“毕业拍”作品被一抢而光 2019-03-31
  • 骆惠宁主持召开十一届省委全面深化改革领导小组第十五次会议 2019-03-30
  • 光明网举报受理和处置管理办法 2019-03-30
  • 7月1日起太原去北京将实现一站直达 全程仅需2小时27分 2019-03-23
  • 育路成人高考网
    重庆时时彩1980网址 > 成人高考 > 成人高考高升本 > 成考高升本英语 > 成考高升本英语辅导

    重庆时时彩后三通杀:2016年成人高考高起点英语专项训练7

    重庆时时彩1980网址 www.jersymall.com 2016-09-09 00:24:17 来源:考试吧

       2016年北京市成人高考网上报名已经截止了,没赶上今年的成人高考报名也不要失望,2016年网络教育秋季招生还在进行中,大概时间在9月底截止,错过了成人高考,千万不要在错过网络教育了。

      那已经报名今年的成人高考的学员,小编就带领大家复习一下英语专项训练。

      完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)

      通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的比较佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

      If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

      It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

      Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

      ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

      ( )32.A. for B. in C. on D. to

      ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

      ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

      ( )35.A. our B. your C. their D. his

      ( )36.A. still B. but C. even D. or

      ( )37.A. when and where B. of when and where

      C. that time and place D. of that time and place

      ( )38.A. a good deal about B. a lot of about C. many D. much

      ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

      ( )40.A. before B. after C. later D. for

      ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

      ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

      C. had learned how to write D. had not learned to write

      ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

      ( )44.A. by B. about C. for D. within

      ( )45.A. how B. which C. that D. what

      ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

      ( )47.A. and B. or C. yet D. even

      ( )48.A. as B. that C. such D. so

      ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

      ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

      完形填空

      31.B 32.D 33.B 34.A 35.C

      36.B 37.D 38.A 39.C 40.B

      41.A 42.D 43.A 44.C 45.D

      46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

    分享到:

    育路成人高考网

    育路版权与免责声明

    ①凡本网注明稿件来源为"原创"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有。任何媒体、网站或个人转载、链接转贴或以其他方式复制发表时必须注明"稿件来源:育路网",违者本网将依法追究责任;

    ②本网部分稿件来源于网络,任何单位或个人认为育路网发布的内容可能涉嫌侵犯其合法权益,应该及时向育路网书面反馈,并提供身份证明、权属证明及详细侵权情况证明,育路网在收到上述法律文件后,将会尽快移除被控侵权内容。

    育路成人高考网

    咨询热线
    010-51297401

    咨询热线
    188-1088-6235

  • 广州推出4006套公租房 记者实探6大盘 2019-04-21
  • 中国共产党的故事:山西省委的实践——风清气正奋发有为 2019-04-21
  • 西安司法考试将试点机考 2019-04-19
  • 山西河津:骑行爱好者响应首个世界自行车日 2019-04-19
  • [鄙视]把祖宗十八代都抹除了的不孝子孙才是吃狗粮长大滴! 2019-04-10
  • 《芭莎艺术》与赵半狄的“制造超级艺术聚会” 2019-04-10
  • 地方“武教头”走进军营辅导授课 2019-04-09
  • 图解:过去五年习近平在两会上的连珠妙“喻” 2019-04-09
  • 电商扶贫,山“疙瘩”成“金蛋蛋” 2019-04-08
  • 盘点世界杯场外花絮:球迷们就差坐火箭去看世界杯了! 2019-04-01
  • 贩毒者将海洛因包装成糖果快递到重庆,警方根据线报抓获2人 2019-04-01
  • 清华美院“毕业拍”作品被一抢而光 2019-03-31
  • 骆惠宁主持召开十一届省委全面深化改革领导小组第十五次会议 2019-03-30
  • 光明网举报受理和处置管理办法 2019-03-30
  • 7月1日起太原去北京将实现一站直达 全程仅需2小时27分 2019-03-23