• 广州推出4006套公租房 记者实探6大盘 2019-04-21
  • 中国共产党的故事:山西省委的实践——风清气正奋发有为 2019-04-21
  • 西安司法考试将试点机考 2019-04-19
  • 山西河津:骑行爱好者响应首个世界自行车日 2019-04-19
  • [鄙视]把祖宗十八代都抹除了的不孝子孙才是吃狗粮长大滴! 2019-04-10
  • 《芭莎艺术》与赵半狄的“制造超级艺术聚会” 2019-04-10
  • 地方“武教头”走进军营辅导授课 2019-04-09
  • 图解:过去五年习近平在两会上的连珠妙“喻” 2019-04-09
  • 电商扶贫,山“疙瘩”成“金蛋蛋” 2019-04-08
  • 盘点世界杯场外花絮:球迷们就差坐火箭去看世界杯了! 2019-04-01
  • 贩毒者将海洛因包装成糖果快递到重庆,警方根据线报抓获2人 2019-04-01
  • 清华美院“毕业拍”作品被一抢而光 2019-03-31
  • 骆惠宁主持召开十一届省委全面深化改革领导小组第十五次会议 2019-03-30
  • 光明网举报受理和处置管理办法 2019-03-30
  • 7月1日起太原去北京将实现一站直达 全程仅需2小时27分 2019-03-23
  • 育路成人高考网
    重庆时时彩1980网址 > 成人高考 > 成人高考高升本 > 成考高升本英语 > 成考高升本英语辅导

    重庆时时彩计划软件免费版下载:2016年成人高考高起点英语专项训练4

    重庆时时彩1980网址 www.jersymall.com 2016-09-09 00:22:38 来源:考试吧

       2016年北京市成人高考网上报名已经截止了,没赶上今年的成人高考报名也不要失望,2016年网络教育秋季招生还在进行中,大概时间在9月底截止,错过了成人高考,千万不要在错过网络教育了。

      那已经报名今年的成人高考的学员,小编就带领大家复习一下英语专项训练。

      完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

      通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的比较佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

      Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.

      Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.

      Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

      _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

      ( )31.A. because B. as C. so D. for

      ( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited

      ( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived

      ( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending

      ( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived

      ( )36.A. because of B. instead of C. by D. with

      ( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler

      ( )38.A. run B. walk C. jump D. stop

      ( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

      ( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw

      ( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly

      ( )42.A. garden B. tree C. land D. air

      ( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

      ( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down

      C. Left and right D. Around and around

      ( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling

      ( )46.A. enough B. more C. too D. less

      ( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least

      ( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

      ( )49.A. on B. for C. by D. with

      ( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet

      完形填空

      31.C 32.A 33.D 34.C 35.D

      36.B 37.A 38.D 39.B 40.B

      41.A 42.D 43.C 44.A 45.A

      46.C 47.B 48.D 49.A 50.D

    分享到:

    育路成人高考网

    育路版权与免责声明

    ①凡本网注明稿件来源为"原创"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有。任何媒体、网站或个人转载、链接转贴或以其他方式复制发表时必须注明"稿件来源:育路网",违者本网将依法追究责任;

    ②本网部分稿件来源于网络,任何单位或个人认为育路网发布的内容可能涉嫌侵犯其合法权益,应该及时向育路网书面反馈,并提供身份证明、权属证明及详细侵权情况证明,育路网在收到上述法律文件后,将会尽快移除被控侵权内容。

    育路成人高考网

    咨询热线
    010-51297401

    咨询热线
    188-1088-6235

  • 广州推出4006套公租房 记者实探6大盘 2019-04-21
  • 中国共产党的故事:山西省委的实践——风清气正奋发有为 2019-04-21
  • 西安司法考试将试点机考 2019-04-19
  • 山西河津:骑行爱好者响应首个世界自行车日 2019-04-19
  • [鄙视]把祖宗十八代都抹除了的不孝子孙才是吃狗粮长大滴! 2019-04-10
  • 《芭莎艺术》与赵半狄的“制造超级艺术聚会” 2019-04-10
  • 地方“武教头”走进军营辅导授课 2019-04-09
  • 图解:过去五年习近平在两会上的连珠妙“喻” 2019-04-09
  • 电商扶贫,山“疙瘩”成“金蛋蛋” 2019-04-08
  • 盘点世界杯场外花絮:球迷们就差坐火箭去看世界杯了! 2019-04-01
  • 贩毒者将海洛因包装成糖果快递到重庆,警方根据线报抓获2人 2019-04-01
  • 清华美院“毕业拍”作品被一抢而光 2019-03-31
  • 骆惠宁主持召开十一届省委全面深化改革领导小组第十五次会议 2019-03-30
  • 光明网举报受理和处置管理办法 2019-03-30
  • 7月1日起太原去北京将实现一站直达 全程仅需2小时27分 2019-03-23